Sanderson ZOO One-a-day Kids Multi

Sok gyerek multivitamint nem a gyermekek igényének megfelelően állítanak össze, valamint szem elől tévesztik a hasznosulás fontosságát, amely ebben a korban kiemelten fontos, hiszen a kicsik túl sok finomított élelmiszerhez jutnak, amelyek nem tartalmazzák a megfelelő minőségű tápanyagokat.

Ne érje be gyermekének akármivel, hiszen itt egy megfelelő készítmény, amely pótolja a táplálkozási hiányosságokat a gyermekek étrendjében, egyetlen finom tablettával naponta.

Állat formájú rágótabletták

Többféle gyümölcsös íz

90 db-os kiszerelés

Figyelem! A gomb megnyomása másik oldalra visz!
Miért a Sanderson?

3 hónapra elegendő adagot biztosít egyetlen doboz kifejezetten jó ár/érték arányban. Gyermeke számára nélkülözhetetlen vitaminok játékos és finom gyümölcsös rágótabletta formájában kerülnek bevitelre minden nap.

Kifejezetten ebben a korban szükséges vitaminokat tartalmazza, és mindezt olyan minőségben, hogy a hasznosulás megfelelő legyen. 

OGYÉI notifikációs szám: 19695/2017.

Komplex támogatás

Napjaink rossz étkezési szokásai sajnos nem csak a felnőtteknél és az alultáplált gyerekeknél jelentkeznek, hanem a helytelenül étkező, rossz alapanyagokból – mint például a cukor és egyéb finomított élelmiszerek – előállított étrend sem tartalmazza a megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot egy fejlődő szervezet számára.

Napi rágótablettánk ezt a már kialakult hiányállapotot hivatott pótolni, illetve megelőzni a megfelelő vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ahhoz hogy a gyerekek is örömüket leljék a vitaminokban, a rágótabletták állat alakúak és finom narancs, eper és szőlő ízűek.

 

 Négy féle állat alakú rágótabletta: farkas, elefánt, oroszlán és majom
 Három finom íz: szőlő, narancs és eper
 Nincs benne mesterséges ízesítő és édesítő
 Színezékmentes
Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, kukoricát, mesterséges aromákat és adalékanyagokat, tartósítószert.
Mennyiség 1 db tablettában

Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db tablettában:
A-Vitamin 0.86 mg
B1-Vitamin 1.05 mg
B2-Vitamin 1.2 mg
B3-Vitamin 13.5 mg
B6-Vitamin 1.05 mg
B12-Vitamin 4.5 μg
C-Vitamin 60 mg
D3-Vitamin 10 μg
E-Vitamin 15 mg
Folsav 300 μg
Vas 15 mg

 

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!