Sanderson One-a-day Ultra Joint
A kor előrehaladtával és sérüléseket követően romlik ízületeink és csontjaink állapota, ilyenkor ajánlott segítséget adni szervezetünknek a gyógyulásban.

Aktív fizikai életet élőknek, sportolóknak sérülések megelőzése céljából szintén kiemelt figyelmet kell fordítani a helyes kiegészítők bevitelére a megemelkedett terhelések miatt.

Előzze meg az ízületi problémákat, illetve ha már kialakult, akkor nyújtson megfelelő támogatást a helyreállításhoz.

Komplex védelem

Komplex támogatás

db-os kiszerelés

Figyelem! A gomb megnyomása másik odallra visz!
Miért a Sanderson?
A Sanderson Ultra Joint FX egy komplex ízületvédő, amely számos jól ismert és hatásos összetevőt tartalmaz. Reumás panaszok esetén is ajánlott rendszeres szedése.

Mindegyik tablettában 1500 mg glükózamin található, kutatások bizonyították, hogy ekkora dózis a kopott porcok helyreállítását megfelelően támogatja.

Az MSM egy természetes szerves kénvegyület, amely a kutatások szerint a kollagén termelést támogatja, és segít az egészséges kötőszövet fenntartásában.

Zöldkagyló, az utóbbi évek legkedveltebb természetes ízületvédője, amely köszönhető többek között gyulladáscsökkentő és regeneráló hatásának.

 BSE/TSE-, sugárzás- és génmódosításmentes (Non-GMO)
 Kutatások eredményeinek köszönhetően kulcsfontosságú prémium összetevők a szükséges mennyiségben,
 Egyetlen kapszulában egy komplex védelem, számos külön-külön is hatásos alkotóelemmel a megfelelő mozgásért.
Nem tartalmaz: élesztőt, glutént, búzát, kukoricát, cukrot, keményítőt, diót, tejtermékeket,
csillagfürtöt (farkasbab), mustárt, zellert, szóját, mogyorót, szezámmagot, tojást, mesterséges aromákat és adalékanyagokat, tartósítószert.

Ellenjavallat: Zöldkagyló tartalma miatt az erre érzékenyek óvatosan alkalmazzák a terméket.

 

Egy kapszula tartalma:
Mennyiség 1 db kapszulában
Glükozamin 1500mg
MSM 200mg
Zöldkagyló kivonat 100mg
Hialuronsav 50mg
Cink 4mg
Mangán 2mg
Bór 1mg
Réz 332μg
Szelén 26μg
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!