Sanderson One-a-day Smarty Fish

Rengeteg gyerek nem szereti a halat, így szervezetük egy kiemelten fontos kiegészítőhöz nem jut hozzá: az Omega 3-hoz.

Ezt számos nemzetközi tanulmány is kimutatta, a gyermekek étrendje gyakran nem tartalmazza az ajánlott mennyiségű halat, így a megfelelő szintű Omega 3 esszenciális zsírsavak a jó fizikai és mentális egészséghez nem tudnak hozzájárulni, pedig fontos az EPA és DHA az agy fejlődéséhez, a megfelelő hangulathoz és viselkedéshez.

Továbbá a modernkori ételektől megfordulhat már gyerekkorban is az Omega 3-6 arány, így ajánlott gondoskodni a megfelelő pótlásról.

Narancs-mangó íz

Hal formájú rágható gélkapszula

120 db-os kiszerelés

Figyelem! A gomb megnyomása másik oldalra visz!
Miért a Sanderson?

Hazánkban számtalan halolaj vásárolható, de kifejezetten gyerekek számára már elenyésző mennyiségű, bár az utóbbi időben többen észrevették ezt az igényt.

A Sanderson Smarty Fish narancs-mangó ízesítéssel és rágós gumitablettaként finoman juttatja az egészséget gyermekeink szervezetébe. Nemcsak a nélkülözhetetlen Omega 3-at tartalmazzák a kapszulák, hanem további fontos tápanyagokat a fejlődéshez (kolosztrum, jód, cink, E vitamin).

Előzze meg a problémák kialakulását és támogassa gyermeke fejlődését ezzel a komplex kiegészítővel, amely ellenőrzött halolajat tartalmaz.

OGYÉI Notifikációs szám: 19697/2017.

Nincs hal íze, helyette finom narancsmangó ízű

Kényelmes bevitel: elég napi egyet szétrágni

Új-zélandi kolosztrum (“a természet első étele”) tartalom a növekedés segítésének érdekében

Jód és cink a mentális és fizikai fejlődéshez

Nem tartalmaz: glutént tartalmazó gabonákat, rákféléket, tojást, mogyorót, diót, zellert, mustárt, szezámmagot, kén-dioxidot és szulfidokat (10ppm alatt), puhatestűeket, csillagfürtöt (farkasbab), élesztőt és kukoricát.
Mennyiség 1 db kapszulában

Natural Fish Oil 658.7 mg
Providing Omega 3 200 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 120 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 80 mg
Colostrum (20% IgG) 57.15 mg
Iodine 299 mcg
Zinc 260 mcg
Vitamin E (antioxidant) 4 iu
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!