Sanderson Sinus & Allergy
A belélegzett levegővel szemben testünk első védelmi vonala a nyálkahártyánk.

A fertőzött levegő gyulladásos reakciót válthat ki szervezetünkben, amely a gyomorba juthat, ahol további problémákat idézhet elő.

A botanikai keverékek (növényi és alga antioxidánsok) és a C Vitamin hatékonyan veszik fel a harcot a szervezetet támadó betegséggel szemben.

Általánosan támogatják az immunrendszert.

60 db-os kiszerelés

Természetes összetevők

Gyors és komplex hatás

Figyelem! A gomb megnyomása másik oldalra visz!
Miért a Sanderson?

A Sinus & Allergy más, mint a többi allergia elleni készítmény.

Nem tartalmaz mesterséges anyagokat, semmilyen gyógyszernek minősülő összetevő nincs benne, csak a természet ereje van kapszulába zárva, hiszen több külön-külön is hatásos összetevőt tartalmaz.

Botanikusok, természetgyógyászok és allergia szakértők közös munkájának eredménye ez a termék. Megfelelően megerősíti szervezetünket az allergiás időszakra, már rövid használat után érezhető a hatása.

 

OGYÉI Notifikációs szám: 20018/2018

Segítség szervezetének

Abban az esetben is, ha nem fogyaszt egészségtelen ételeket, vagy kimarad egy-egy étkezés, szervezetének még mindig szüksége lesz egy kis segítségre, hogy minden tápanyagot megőrizzen, erős maradjon. Ez az, ahol egy jó multivitamin segíthet.

Ezen kívül a C-Vitamin, a Cink, a D-Vitamin és a Probiotic tápanyagok bevitelének növelése segíthet megakadályozni az olyan hiányosságokat, amelyek csökkenthetik az immunrendszer védekező képességét, és ezáltal a fertőzésekkel szemben érzékenyebbé válhatnak.

Nem tartalmaz: tejet, szóját, tojást, mogyorót, mustárt, szezámmagot, búzát, halat, dióféléket, rákféléket, glutént, zellert, rozst, árpát, zabot, tönkölyt és kamutot.
Mennyiség 1 db kapszulában

Bromelain 3.000.000 FCCPU
(Zöldség) superoxid dismutáz 70NE
Gyömbér 50mg
Quercetin 25mg
Ír moha alga 25mg
Kelp alga 25mg
C Vitamin 10mg
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!