Sanderson Hawaiian Spirulina

A spirulina egy kékes-zöldes alga, amely édes és sós vizekben is él. Nagyon magas a fehérjetartalma, 60%-kal több proteint tartalmaz, mint más átlagos élelmiszer-források.

Esszenciális aminosavakat, antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, esszenciális zsírsavakat, nukleinsavakat, klorofillt és más fitotápanyagokat tartalmaz.

Természetes

90 db-os kiszerelés

300 db-os kiszerelés

Figyelem! A gomb megnyomása másik oldalra visz!
Miért a Sanderson?

90 és 300 darabos kiszerelésben kapható, 1000mg-os tabletta. Számolja ki nyugodtan az ár/érték arányt más gyártókhoz képest. Ne bajlódjon az 500mg-os tablettákkal, melyekkel akár drágábban is kijöhet. 

Ezen kívül a Sanderson Hawaii spirulina egy védett (őrzött és elzárt) bio területen, Konában terem, Hawaii-n, és igazoltan génmódosítás-mentes (non-GMO). Az előállítás során kiemelt figyelmet fordítottak a különböző allergénekre, ezzel segítve a különböző intoleranciákban szenvedőket. 

OGYÉI Notifikációs szám: 20020/2018.

A természet ajándéka

A mindennapok elengedhetetlen étrendkiegészítője. Az utóbbi évek természetes csodaszerének kiáltották ki.

Segíti az emésztést, inzulinrezisztenciára és cukorbetegségre ajánlott. Antioxidánsként, a megfázás és influenza tüneteire; fáradtságra, kimerültségre; energetizál és zsírt éget. Hozzájárul az általánosan jó közérzethez; védettséget, fertőzésmentességet ad; lúgosít, rákmegelőző hatású; fizikai teljesítményt fokoz, segíti az alvást, életerőt ad.

Magas jódtartalma miatt pajzsmirigy alulműködésre kifejezetten javasolt a szedése. A haj, bőr, köröm megerősödéséért és szépségéért is felelős.

Előnyös lehet azok számára, akik nem vesznek magukhoz elegendő értékes tápanyagot a mindennapok során; akik valamilyen komolyabb betegségből épülnek fel (kemoterápia után?).

Nem csak immunrendszerünket erősíti, hanem szinte minden testen belüli a normálistól eltérő állapotot helyreállíthat.

Nem tartalmaz: glutént tartalmazó gabonákat, rákféléket, tojást, halat, mogyorót, dióféléket, szójababot, zellert, mustárt, szezámmagot, puhatestű állatokat és élesztőket.
Fontos, hogy csakis ellenőrzött és megbízható minőséget juttasson szervezetébe!

 

Mennyiség 1 db kapszulában

Hawaii algakivonat 1000mg
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!