Sanderson halolaj 2000

A megfelelő Omega 3 bevitele kiemelkedően fontos az emberi szervezet számára. Pótlására napjaink legegyszerűbb megoldása a halolaj.

A ma emberében megfordult az Omega 3 és Omega 6 beviteli aránya, mellyel gyulladásos folyamatok indulhatnak el, amit immunrendszerünk is megérezhet.

Fontos megjegyezni, hogy az emberi szervezet sem az EPA-t, sem a DHA-t nem tudja előállítani, így pótlásáról a táplálkozással kell gondoskodni. 

Gélkapszula

Narancsolaj

220 db-os kiszerelés

Figyelem! A gomb megnyomása másik oldalra visz!
Miért a Sanderson?

Sanderson ™ Halolaj 2000 teljes mértékben GMO mentes, tisztított halolaj koncentrátum. Nincs utóíze és kellemetlen szaga, könnyen oldódik. Ellenőrzött halászatból származó olajat tartalmaz.

A halakat begyűjtésüket követően alacsony hőmérsékleten tárolták, ezt követően szintén alacsony hőfokon kezelték (nyerték ki belőle a halolajat), így megőrizte az értékes Omega 3 tartalmat és alacsony TOTOX tartalommal rendelkezik.

Minden kapszula természetes forrásból tartalmaz 1000mg koncentrátumot (megfelel 2000mg halolajnak) melyben megtalálható 360mg EPA és 240mg DHA.

Remek ár/érték aránnyal rendelkezik, hiszen kevés más (egyetlen) kapszulában található ennyi EPA és DHA.

OGYÉI Notifikációs szám: 19691/2017.

Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.
Mennyiség 1 db lágykapszulában
Hatóanyag
Tisztított halolaj koncentrátum 1000mg (megfelel 2000mg halolajnak)
Ebből EPA: 360mg
DPA: 240mg
E Vitamin 1.3 mg

FELHÍVÁS

Amennyiben mégsem termékünket választja, legyen körültekintő. Nagyon sok rossz minőségű halolaj található a piacon. Ezek rendszerint olcsó és bárhonnan beszerezhető termékek. Győződjön meg róla, hogy legalább megfelelő minőségű terméket vásároljon magának és családjának. A rossz minőségű (általában avas és nem tisztított) halolaj tartalmú kapszulák trombózis kialakulását okozhatják, illetve a nehézfém tartalom miatt egyéb betegségeket is.
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!