Sanderson Vitamin D3
Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb vitaminja. Egyre több kutatás szerint már nem csak a csontok kiegyensúlyozott állapotához járul hozzá, hanem nagymértékben a szervezet immunrendszerének egészséges működéséhez is.

Komoly szerepet tulajdonítanak a D vitaminnak a rák megelőzésében, mivel a sejtek működését is szabályozza.

Felmérések szerint Magyarországon az emberek 95%-a D Vitamin hiányban szenved.

Gélkapszula

Rizskorpa olaj

100 db-os kiszerelés

Figyelem! A gomb megnyomása másik oldalra visz!
Miért a Sanderson?

1000NE található minden zselatin kapszulában, ezzel optimálissá alakítva az adagolást (orvosi rendelkezés esetén akár 2-3-4000 NE is könnyedén bevihető) és zselatin álagának köszönhetően a hasznosulás is jobb.

Rizskorpa olaj található benne, így vegetáriánusok is nyugodtan fogyaszthatják.

A jelenleg ismert legjobb D3 vitamin formulát tartalmazza és nem az olcsó, rosszabb hasznosulási képességekkel rendelkező más formulákat.

 

OGYÉI Notifikációs szám: 20021/2018.

Alapvitamin

Szerepet játszik fertőző betegségek megelőzésében, illetve egyre több kutatás bizonyítja, hogy a D vitamin hiány hozzájárulhat a cukorbetegség kialakulásához.

Bizonyították vérnyomás normalizáló hatását, szív- és érrendszeri betegségek megelőző hatását. Ajánlott infarktus utáni felépüléshez.

Komoly szerepet tulajdonítanak neki a rák megelőzésben, mivel a sejtek működését is szabályozza. C Vitaminnal együtt ma már alap vitaminnak számít.

Szedése a téli hónapokban kifejezetten javasolt!

Ajánlott kombinálni C Vitaminnal és Multivitaminnal az átfogó vitaminpótlás érdekében.

Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, szóját, kukoricát, halat, mesterséges – aromákat, – adalékanyagokat és tartósítószert.
Mennyiség 1 db kapszulában

D3 Vitamin (rizskorpaolaj) 1000NE

 

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!