Sanderson Co-Enzyme Q10
Klinikai kutatások igazolják, hogy a Q10 fenntartja a szív egészségét, növeli az energiaszintet és az immunrendszer ellenállását, támogatja az egészséges fogínyt.

Segít a vérnyomás normalizálásában, hozzájárul az általános jó közérzethez. Állóképesség és erőnlét növelésére sportolók is használják.

Erőteljes antioxidáns, amely segít megvédeni a testet a szabadgyökök okozta károktól.

Gélkapszula

mg egyetlen kapszulábn

60 db-os kiszerelés

Figyelem! A gomb megnyomása másik oldalra visz!
Miért a Sanderson?

160mg-os és 400mg-os dózisban is kapható, mely méretek a hazai (és nemzetközi) kínálatban kimagasló hatóanyag tartalmúnak számítanak.

Rendkívüli biológiai aktivitású Q-SORB technológiának köszönhetően magas hasznosulással rendelkezik, így a zselékapszulába varázsolt hatóanyag tartalom kiemelkedő felszívódási képességeinek köszönhetően az átlagos tablettákhoz képest jóval többet tud felhasználni szervezetünk.

OGYÉI Notifikációs szám: 20022/2018.

“Szépségvitamin”

Természetesen megtalálható összetevő a testünkben, minden sejtünk tartalmazza. Kiemelten igaz ez szívünkre és májunkra, melyekben a legnagyobb mértékben vannak jelen.

30 éves korunk környékén el kezd csökkenni szervezetünk Q10 tartalma, így pótlása életkorunk növekedésével egyre ajánlottabb.

Hiánya szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Több kutatás alapján jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában, ezért „szépségvitaminnak” is szokták nevezni.

Q-SORB technológia (speciálisan magas biológiai aktivitással, felszívódási és hasznosulási hatékonysággal rendelkező formula),
Egyedülálló 160mg-os és 400mg-os dózis egyetlen kapszulában,
Friss kutatások alapján lassíthatja a Parkinson-kór tüneteinek kialakulását,
 Segíthet a rákos sejtek elszaporodásának visszaszorításában,
Zselé kapszulában, a por alapú kapszulákkal szemben így a felszívódás és a hasznosulás sokkal hatékonyabb.
Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat és adalékanyagokat, tartósítószert.
Mennyiség 1 db kapszulában

QSorb Co-Enzyme Q10 160mg
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!