AZ ALLERGÉNMENTES VITAMINCSALÁD

Unod az allergiás reakciókat, viszont megfelelő vitaminra lenne szükséged?
Megtalálnád végre az igazit, ami tekintettel van az intoleranciádra?
Ezek okozzák a problémádat?

– Glutén
– Laktóz
– Cukor
– Más étel allergén

Ha csak az egyik igen, akkor megtaláltad a legjobb megoldást számodra, hogy megfelelően tudd pótolni a szervezetednek szükséges vitaminokat.

Az alábbi allergének kiszűrésére figyeltünk a gyártás során:
(vitaminonként eltérhetnek)
élesztő, búza, cukor, keményítő, mogyoró, glutén, tej, laktóz, nátrium, hal, rákfélék, puhatestűek, szója, zeller, csillagfürt (farkasbab), mustár, szezámmag, dió, kukorica.

Termékeink mesterséges édesítőszer-, színezék-, tartósítószer- és ízesítőmentesek.

Érdekel, hogy mi a Sanderson és honnan származik? Íme, a válasz:
Warren Sanderson 1979-ben jött, látott és győzött. Orvosi végzettségének és több évtizedes tapasztalatának köszönhetően folyamatosan jó minőségű étrend-kiegészítőket készített.

Miután kinőtte a hazai piacot, Ausztráliában kezdett el terjeszkedni, ahol gyorsan a legnagyobb természetes kiegészítőket gyártó cégek közé emelkedett.

 

Európában elsőként Magyarországon kerül forgalomba a világ másik felén már bizonyított márka!

 

Új-Zéland a természetességéről és az érintetlenségéről ismert, ugyanezt szeretnék továbbadni a vitamin készítményeikben is.

Kiemelkedő minőséget állítanak elő a legjobb helyeken, de folyamatosan szem előtt tartva a fogyasztói igényeket is, ezért gazdaságos kiszereléseket készítenek, magas hatóanyag tartalommal.

Az összetételnél fontos hangsúlyt fektetnek a felszívódásra, ugyanis sok vitamingyártóval ellentétben a Sanderson™ nem csak magas hatóanyag tartalmú kiegészítőket gyárt, hanem azokat támogatja felszívódást elősegítő természetes forrásból származó anyagokkal.

Orvosok, természetgyógyászok és botanikusok dolgoznak a folyamatos magas szintű minőség érdekében.

Kiemelt figyelmet fordít az különböző immunbetegségekkel küzdőknek. Felismerve a modern népbetegségek egyik legnagyobb problémáját, az egyes ételallergiákkal szemben támasztott követelményeknek megfelelően állították elő a vitaminokat.

 

Néhány kiemelésre érdemes szempont:

Termékeink génkezelés-mentesek (Non-GMO) és nem tartalmaznak genetikailag módosított összetevőket,

Minden termék nemzetközi minősítési rendszerek ellenőrzése alatt készül (Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP)),

Kimagasló ár-érték arány (magas dózisok egyetlen kapszulában a hosszabb védelemért),

Allergénmentes termékek (glutén, tej, cukor, tojás, mogyoró, dió, búza, stb),

Több esetben gél kapszulába sűrítve a kivont összetevők, így más eljárásokkal együtt elérve azt az eredményt, hogy a felszívódás magasabb, mint az egyszerű, por alapú és olcsóbb technikai eljárásokat alkalmazó készítményeknél,

 

A minőség nem kérdés, erről tanúskodik az is, hogy a mai napig magán viseli minden termék Sanderson Úr aláírását.

D3 Vitamin 1000IU 100db

Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, szóját, kukoricát, halat, mesterséges – aromákat, – adalékanyagokat és tartósítószert.

Smarty Fish Omega 3 gyerekeknek 120db gumivitamin

Nem tartalmaz: glutént tartalmazó gabonákat, rákféléket, tojást, mogyorót, diót, zellert, mustárt, szezámmagot, kén-dioxidot és szulfidokat (10ppm alatt), puhatestűeket, csillagfürtöt (farkasbab), élesztőt és kukoricát.

Gyerek multivitamin 90db rágható vitamin

Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, kukoricát, mesterséges aromákat és adalékanyagokat, tartósítószert.

Halolaj 2000mg (EPA/DHA: 600mg) 220db

Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.

Allergia elleni védelem 60db

Nem tartalmaz: tejet, szóját, tojást, mogyorót, mustárt, szezámmagot, búzát, halat, dióféléket, rákféléket, glutént, zellert, rozst, árpát, zabot, tönkölyt és kamutot.

Multivitamin 90db

Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, mesterséges- aromákat, – színezéket, – édesítőszert, és tartósítószert.

Spirulina 1000mg 90 és 300db

Nem tartalmaz: glutént tartalmazó gabonákat, rákféléket, tojást, halat, mogyorót, dióféléket, szójababot, zellert, mustárt, szezámmagot, puhatestű állatokat és élesztőket.

Co-Enzyme Q10 160mg 60db

Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat és adalékanyagokat, tartósítószert.

Ultra Joint ízületvédő 150db

Nem tartalmaz: élesztőt, glutént, búzát, kukoricát, cukrot, keményítőt, diót, tejtermékeket, csillagfürtöt (farkasbab), mustárt, zellert, szóját, mogyorót, szezámmagot, tojást, mesterséges aromákat és adalékanyagokat, tartósítószert.
Miért pont a Sanderson? Miben vagyunk mások, mint azok, akik szintén minőségi összetevőkből készítik vitaminjaikat?

Legyen szó vegán, vegetáriánus, (nem szigorú) paleo étrendről, termékeink megoldást nyújthatnak.

Cukormentesen étkezik inzulinrezisztencia vagy cukorbetegség esetleg diéta miatt? Velünk ez sem probléma.

Mogyoró, dió, tojás, élesztő esetleg más étel allergiája van? Számos allergiás tüneteket kiváltó élelmiszerektől mentes termékeink közül választhat.

Glutén érzékenységben vagy cöliákiában szenved? A legjobb helyen jár, hiszen minden termékünk megfelel az Ön igényeinek.

Esetleg laktóz érzékeny? Ebben is számos termékünk áll egészsége szolgálatára.

Génmódosítástól mentes (Non-GMO) terméket keres? A legjobb helyen jár! A Sanderson vitaminok kivétel nélkül megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak.

Színezék, tartósítószer és más mesterséges adalékanyagoktól mentes vitamin után kutat? A Sanderson választékában megtalálhatja, amit szeretne.

Minden termékünk esetében kimagasló figyelmet szentelünk az ételallergiával küzdőknek vagy a különböző étrendet követőknek.

Jól megfigyelhető, hogy a Sanderson vitaminok kifejezetten azok számára készültek, akik nem szeretnék szervezetüket mesterséges anyagokkal terhelni, illetve a szükséges tápanyagokat bármilyen étel intolerancia/allergia/immunbetegség miatt nem tudják más forrásból fedezni.

Miért tartja ennyire fontosnak a Sanderson a különböző allergiákat és érzékenységeket és szentel kiemelt figyelmet a gluténra, tejre és cukorra?

 

Miért fontos a Sandersonnak az allergénmentes vitamin?
Az utóbbi években világszerte megnövekedett a lisztérzékenyek száma (cöliákia, gluténérzékenység).

Ugyanez a jelenség tapasztalható a kialakult cukorbetegség (inzulinrezisztencia, 2-es típusú diabétesz) esetében.

A laktózérzékenység ilyen gyors ütemű növekedése nem érzékelhető, viszont hazánkban (és a legtöbb külföldi országban) ez a hiánybetegség érinti a legtöbb embert.

Továbbá sok esetben, akik az egyik intoleranciás megbetegedéssel küzdenek, közel ugyan akkora figyelmet szentelnek a többi (utóbbi időben könnyebben) kialakuló érzékenység megelőzésére.

Magyarországon e három hiánybetegség a statisztikák szerint megközelítőleg 4-5 millió embert érint valamilyen szinten (enyhe érzékenységtől (bélmozgások érzékelhetők) a drasztikusabb fájdalomig (akár bizonyos testi elváltozások is kialakulhatnak)) Az ország lakosságának számához viszonyítva ezek minden második embernek okoznak problémát, ez az EU átlag fölötti szám meglehetősen elrettentő. Az előrejelzések alapján ez a folyamat az elkövetkezendő években legalább ilyen mértékben növekedhet.

Mit okozhat szervezetünkben a glutén? Például lisztérzékenységet. Ugyanakkor autoimmun megbetegedést is, nevezetesen cöliákiát. Ez egy öröklött betegség, és ebben az esetben a glutén fogyasztása gyulladást okoz testünkben és a belek károsodásához vezethet. Ez rontja a bélműködést, ami olyan problémákhoz vezethet, mint a puffadás, gázok, hasmenés, súlyvesztés, bőrkiütés, csontproblémák (pl. csontritkulás), vashiány, meddőség, fáradtság, depresszió.

Amennyiben ez a probléma nincs kezelve, úgy növeljük egyes rák félék kialakulásainak kockázatát.

Nincs sem lisztérzékenysége, sem cöliákiája? Ezt kimutatta legalább egy vérteszt? A tünetek mégis jelentkeznek, illetve megmagyarázhatatlan problémái vannak?

Amennyiben glutént fogyaszt, akkor több mint valószínű, hogy nem cöliákiás glutánérzékenységgel van dolga (NCGS – non-celiac gluten sensitivity). Ez aljas módon nem mutatkozik, viszont a problémát ugyan úgy előidézi. Kezelése azonos a másik két betegségnél használt megoldással: gluténmentes étkezés.

hello@sandersonvitamin.hu